Стопкадри бТВДара разказа за любопитна случка по време на турнето си в

...
Стопкадри бТВДара разказа за любопитна случка по време на турнето си в
Коментари Харесай

Дара пред Цитиридис: Заключих се в хотела си в Маями

Стопкадри бТВ

Дара разказа за любопитна преживелица по време на турнето си в Съединени американски щати и Канада, което продължи 36 дни.

" Блокирах вратата на стаята си с карта от различен хотел, откакто не съумях да вляза три пъти. Слязох долу и повиках един българин Кристо, който по-късно се мъчи 30 минути да отвори вратата на стаята ми. Реших да върша нещо и почнах да танцувам и да снимам Тик-Ток. Момчето се затрудни и извика още двама на помощ, и в последна сметка влязох. Но аз още първоначално му предложих да разбие прозореца и да вляза като естествен човек. Това бе един от първите построени хотели в Маями. Странни стаи, хотелска стая с огромни прозорци и може да виждаш хората по какъв начин се разхождат голи, само че на никой не му прави усещане. Затова му предложих да разбие прозореца и да не се пъни, с цел да вляза ", призна Дара пред Николаос Цитиридис по бТВ.





Тя задоволи и любознанието на Цитиридис и изясни за какво е била без приятеля си в Съединени американски щати. " Да не ми е кукла, за да го вземам, айде, багажа и с мен. Той е господ, не можеш да кажеш на бог. Ервин се споделя. За мен това е тест като артист в професионален план, в персонален проект. Трябваше да видя дали това нещо е мойто или не е мойто, дали мога да го направя 3 месеца на турне, и аз разбрах за себе си, че мога да го направя, само в случай че той дойде и ми е персонален доктор. Следващият път ще кажа, скърбя, само че аз имам едни проблеми и ще го взема с мен. Все отново момчето е лекар. Естествено, че си липсвахме си, само че той не ме ревнува. Дори и да седнеш в този момент до мен, няма да има проблеми ", сподели певицата.



По време на турнето в Страната на неограничените благоприятни условия Дара е била дружно с Дони. " Той ми беше като баба, дядо, татко, майка, брат, сестра, чичо, вуйна, само че най-много ми беше другар. Аз обаче също му бях потребна, защото го научих да пие вода ", разкри варненката.



" Имах общо 18 участия, което е връх, за който и да е българин в Съединени американски щати и Канада. Срещнах се с доста българи, на всички места ни посрещаха извънредно топло. Те са с огромен заряд, бленуват за България, желаят да се върнат. Няма нищо по-ценно от това да се върнеш в родината си, тук е диамантът, който ни зарежда ", каза още Дара.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР